Save the date: Zomerfeesten 2024 zijn op 19, 20 en 21 juli

Save the date: Zomerfeesten 2024 zijn op 19, 20 en 21 juli

Synchronicity - The Police Tribute

Stap in de wereld van Synchronicity, het ultieme eerbetoon aan de legendarische band The Police!

Gevormd door de getalenteerde zanger/bassist Bert Boven en zijn neef Erik Koning, de meester van de drums, heeft Synchronicity de magie van The Police weten vast te leggen.

 

Deze tributeband kreeg vleugels met de komst van gitarist Marnix Wellinghoff, die de eigenzinnige gitaarpartijen van Andy Summers moeiteloos weet te vertolken. Hun naam, Synchronicity, ontleenden ze aan het laatste album van The Police.

Bert's stemgeluid is een sprekende gelijkenis met Sting. Samen met Erik, een drum virtuoos geïnspireerd door Stewart Copeland, vormt hij het kloppende hart van de band.

 

Marnix voegt een dosis verrassende improvisatie toe aan de muziek, wat live optredens van Synchronicity onvergetelijk maakt. Ze brengen alle grote hits van The Police tot leven, van "So Lonely" tot "Every Breath You Take."

 

Synchronicity staat garant voor een avond vol onvervalste Police-muziek en een spetterende live show die de gouden tijden van de band doet herleven! Mis dit eerbetoon niet en beleef The Police zoals nooit tevoren.

 

Line-up Synchronicity