Zet het alvast in je agenda! De alternatieve Zomerfeesten 2021 zijn op 24 juli!

Zet het alvast in je agenda! De alternatieve Zomerfeesten 2021 zijn op 24 juli!

Zonder vrijwilligers geen Zomerfeesten. Wil je ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Vrijwilligers maken niet alleen de Zomerfeesten mogelijk, het is ook nog eens heel gezellig om vrijwilliger te zijn. Tijdens het opbouwen en afbreken wordt altijd veel lol gemaakt en van de Zomerfeesten zelf maken we natuurlijk ook een groot feest! Lijkt het je wat om mee te doen? Meld je dan hier aan! Maar wees er snel bij want er zijn maar een  beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de bar! 

 

Door het onderstaande formulier in te vullen geef je aan vrijwilliger te willen zijn en ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 

 • Je bent minimaal 16 jaar oud.
 • Je bent lid van het Walhalla. Nog geen lid? Meld je dan eenvoudig aan via www.walhalla-deurne.nl.
 • Je bent alle festivaldagen (vrijdag, zaterdag, zondag) beschikbaar. Het rooster ontvang je op donderdag tijdens de ouderavond.
 • Je komt tenminste één dag meehelpen met het opbouwen van het festivalterrein en tenminste één dag helpen met opruimen en afbreken. Meer dagen mag natuurlijk ook en is zeker erg gezellig. We beginnen met opbouwen op zaterdag 13-07-2019 en gaan door met opbouwen tot het festival op vrijdag 19-07-2019 begint. Van maandag 22-07-2019 tot en met woensdag 24-07-2019 breken we af! Geef in het formulier één dag aan waar je zeker aanwezig zult zijn bij het opbouwen en afbreken. 
 • We verwachten dat alle vrijwilligers één keer meehelpen met de promotie van de Walhalla Zomerfeesten. Dat wil zeggen dat je één keer mee gaat flyeren, posters ophangen, o.i.d. De data/events waar je uit kunt kiezen zijn:
  • KOZ-festival / 01-06-2019
  • Deurne Kermis / 21-06-2019
  • 9zero / 29-06-2019
  • StreetRock Bakel / 13-07-2019
 • We gaan er vanuit dat je komt op de dagen die je hebt opgegeven. Mocht je die willen veranderen of onverwacht verhinderd zijn, laat dit dan ook weten. We houden dit namelijk zelf bij, omdat wij jullie hulp nodig hebben en velen handen maken licht werk.
 • De eigen bijdrage is € 25,-. Hiervoor ontvang je telkens als je komt opbouwen (en aanwezig bent voor 11.30 u) lunch, kun je 's avonds gratis mee-eten, daarna gezellig mee iets drinken en krijg je je vrijwilligersshirt. Natuurlijk is er ook het geweldige vrijwilligersfeest op maandag 22 juli.

 

Dat je het formulier invult, wil niet automatisch zeggen dat je vrijwilliger bent. Je krijgt hier tijdig bericht van.

 

Vul je voornaam in a.u.b.
Vul je achternaam in a.u.b.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul je e-mailadres in a.u.b.
Vul je telefoonnummer in a.u.b.
Vul je geboortedatum in a.u.b.
Vul de maat in a.u.b.

 

Geef aan welke dag je zeker komt opbouwen, afbreken en promoten. De promotiedata zijn: KOZ-festival 01-06-2019, Deurne Kermis 21-06-2019, 9zero 29-06-2019, StreetRock Bakel / 13-07-2019.

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Let op: je bevestiging kan bij je ongewenste mail komen.