Save the date: Zomerfeesten 2024 zijn op 19, 20 en 21 juli

Save the date: Zomerfeesten 2024 zijn op 19, 20 en 21 juli

Walhalla Zomerfeesten 2020 afgelast!

 

In de strijd tegen de COVID-19 pandemie heeft de Nederlandse overheid een verbod op grootschalige evenementen tot 1 september afgekondigd. Tot onze grote spijt hebben we daardoor moeten concluderen dat de 46e editie van de Walhalla Zomerfeesten dit jaar niet door zal gaan.

 

Na het enorme succes van onze 45e jubileumeditie waren we al lange tijd druk bezig om van de 46e editie net zo’n geweldige editie te maken. De COVID-19 pandemie kwam echter steeds dichterbij en het onwerkelijke gevoel dat het ons prachtige festival zou gaan raken begon meer en meer realiteit te worden. We hadden juist dit jaar veel verrassingen en nieuwe dingen voor jullie in petto. Toch hebben we afgelopen weken gezien dat onze gezondheid boven alles gaat en moeten we stellen dat een zomer zonder de Walhalla Zomerfeesten onvermijdelijk is. Een weekend met een hoop gezelligheid en goede muziek, mede mogelijk gemaakt door onze altijd enthousiaste vrijwilligers en vele fantastische sponsoren bij het prachtige kasteel zit er helaas niet in. Wij als organisatie balen hier net zo hard van als jullie.

 

We gaan alles op alles zetten om volgend jaar op 16, 17 en 18 juli 2021 deze editie dubbel en dwars in te kunnen halen. Hopelijk houden jullie je liefde voor de Walhalla Zomerfeesten nog een jaartje extra vast. Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en je naasten en we zien jullie graag weer in 2021!