Save the date: Zomerfeesten 2019 zijn op 19, 20 en 21 juli

Save the date: Zomerfeesten 2019 zijn op 19, 20 en 21 juli

Mark Foggo is een oude bekende van de Walhalla Zomerfeesten. De Ska-act stond ook in 2013 op ons podium en dat is zo goed bevallen dat een rentree niet uit kon blijven.

 

mark foggo

 

Met snelle en luide muziek met een enorme energie is Mark Foggo de perfecte afsluiter voor de Walhalla Zomerfeesten 2018. Mark Foggo werd geboren in Liverpool en begon zijn muzikale reis al op zijn 14e als gitarist. Al snel wisselde hij de rol van gitarist voor die van frontman bij het oprichten van zijn eerste band Mark Foggo’s secret meeting. De band had meerdere singles en hun album was een groot succes. Mark besloot zich vervolgens meer op een solo carrière te focussen, waarbij hij nadrukkelijker koos voor Ska muziek.

 

Zijn eerste album Ska-pig werd een ongekend succes en is inmiddels een classic in het genre. Nog belangrijker voor iedere ska-artiest is natuurlijk de performance bij live-shows. En daarover kunnen we je vertellen: aanstekelijker en energieker dan Mark Foggo vind je ze niet. Een springend en dansend publiek is een garantie bij optredens van deze ras-entertainer. Voor meer info en een voorproefje van zijn repertoire klik op de onderstaande afbeelding!

 

Mark Foggo