Save the date: Zomerfeesten 2019 zijn op 19, 20 en 21 juli

Save the date: Zomerfeesten 2019 zijn op 19, 20 en 21 juli

Rondje Doe Maar is de allerbeste ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest met de hits ‘Sinds een dag of twee’, ‘Smoorverliefd’ en ‘De bom’.

 

Doe Maar tribute-band Rondje Doe Maar. Te zien op de Walhalla Zomerfeesten op 20 juli

 

De ultieme Doe Maar ervaring!

De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Doe Maar behoort tot één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. En hoewel Doe Maar nog gespeeld heeft, is de kans heel klein dat je ze ooit nog live kunt aanschouwen. Daarom is er Rondje Doe Maar, zij spelen gerandeerd. Mis deze ultieme Doe Maar ervaring niet.

 

Rondje Doe Maar: daar moet je bij zijn!

 

Hoogtepunten

De hoogtepunten van de afgelopen 6 jaar zijn onder andere de theatertour i.s.m. Mojo Theaters/George Visser Productions en het verzorgen van het voorprogramma van UB40 (met Ali Cambell) op een uitverkocht Dicky Woodstock festival. Leden van Rondje Doe Maar speelden eerder ook al met Vrienden van Amstel Live band, Lionel Richie, Tina Turner, Nick en Simon, Doe Maar en Simply Red.

 

Wil je meer weten over Rondje Doe Maar? Klik dan op de onderstaande knop!

 

Line-up Rondje Doe Maar