Save the date: Zomerfeesten 2019 zijn op 19, 20 en 21 juli

Save the date: Zomerfeesten 2019 zijn op 19, 20 en 21 juli

Zonder vrijwilligers geen Zomerfeesten. Wil je ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Vrijwilligers maken niet alleen de Zomerfeesten mogelijk, het is ook nog eens heel gezellig om vrijwilliger te zijn. Tijdens het opbouwen en afbreken wordt altijd veel lol gemaakt en van de Zomerfeesten zelf maken we natuurlijk ook een groot feest! Lijkt het je wat om mee te doen? Meld je dan hier aan!

 

Door onderstaand formulier in te vullen geef je aan vrijwilliger te willen zijn en ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 

  • Je bent minimaal 16 jaar oud.
  • Je bent lid van het Walhalla. Nog geen lid? Meld je dan eenvoudig aan via www.walhalla-deurne.nl.
  • Je bent alle festivaldagen (vrijdag, zaterdag, zondag) beschikbaar. Het rooster ontvang je op donderdag tijdens de ouderavond.
  • Je komt tenminste één dag meehelpen met het opbouwen van het festivalterrein en tenminste één dag helpen met opruimen en afbreken. Meer dagen mag natuurlijk ook en is zeker erg gezellig.
  • We verwachten dat alle vrijwilligers één keer meehelpen met de promotie van de Walhalla Zomerfeesten. Dat wil zeggen dat je één keer mee gaat flyeren, posters ophangen, o.i.d. De data vind je in het formulier. Je hoort tijdig wat we die dag gaan doen.
  • We gaan er vanuit dat je komt op de dagen die je hebt opgegeven. Mocht je die willen veranderen of onverwacht verhinderd zijn, laat dit dan ook weten. We houden dit namelijk zelf bij, omdat wij jullie hulp nodig hebben en velen handen maken licht werk.
  • De eigen bijdrage is € 25,-. Hiervoor ontvang je telkens als je komt opbouwen (en aanwezig bent voor 13.00 u) lunch, kun je 's avonds gratis mee-eten, daarna gezellig mee iets drinken en krijg je je vrijwilligersshirt. Natuurlijk is er ook het geweldige vrijwilligersfeest op maandag 16 juli.

 

Dat je het formulier invult, wil niet automatisch zeggen dat je vrijwilliger bent. Je krijgt hier tijdig bericht van.

 

Vul je voornaam in a.u.b.
Vul je achternaam in a.u.b.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul je e-mailadres in a.u.b.
Vul je telefoonnummer in a.u.b.
Vul je geboortedatum in a.u.b.
Vul de maat in a.u.b.

 

Geef aan welke dagen je komt opbouwen en afbreken

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Let op: je bevestiging kan bij je ongewenste mail komen.